Uppdatering öppna provningen 2025

Den öppna whiskyprovningen blir lördagen den 25 januari på Brunnsbo gästgiveri strax utanför Skara. https://brunsbo.se/

Denna gång blir det en flight + tvårätters (förrätt + varmrätt) och sedan whiskybar efteråt för de som vill.

Provningen börjar 16.00 och maten kommer att serveras runt 17:30. Middagen kommer vara klar runt 19.30 och vi avbryter kvällen kl 22 så alla som behöver ordna med skjuts vet.

Whiskyflighten presenteras av Per Caldenby från Smögen whisky som är upphovsman och ägare till detta destilleri i Hunnebostrand. Det blir 6 olika varianter av hans whisky vi kommer att prova. Eventuellt finns det möjlighet till whiskyköp under kvällen (inte klart ännu).

Maten kommer bestå av följande:

Förrätt:
Scampi toast serverad med picklad rödlöksröra och whiskyflamberade jätteräkor.

Varmrätt:
Vildsvinsburgare serverad med whisky & västerbottenost, friterad potatis, picklad gurka, vår egen rökiga BBQ sås med en touch av whisky, tomat, sallad och karamelliserad lök. 

Dryck beställer man själv vad man vill ha

Pris landar på 600kr för medlemmar och 700kr för icke medlemmar (självklart kan man bli medlem under kvällen och då drar jag av den extra hundringen på medlemsavgiften som ligger på 300 kr per år). Självklart går det bra att bara beställa mat om man inte vill prova whisky och det landar då på 325 kr för en tvårätters. 

*Sista anmälningsdag är 18 januari.

Anmälan görs till Björn Almersved på någon av nedanstående sätt.
Tel: 070-2087773
Mejl: bjorn.almersved@hotmail.com

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.