Hej på er,
Då kommer här en uppdatering gällande jubileumsprovningen de 28 april. Maten som vi beställer från Bengt Roser blir två olika pajer med inspiration från Skottland.
Paj 1 – kycklingfilet, bacon, katrinplommon, purjolök, grädde & ägg
Paj 2 – whiskymarinerad kalvrygg med broccoli, lök, morötter & chevre
Till detta serveras mixad grönsallad med vårlök & olivolja. Det ingår även en öl till maten och det bjuds på kaffe och tårta efteråt.
Som vanligt har vi vår eminenta whiskybar att tillgå under kvällen och det kommer att finnas möjlighet att köpa öl.
Priset är också helt klart och kommer att landa på 700 skr så nu är det bara att anmäla sig och betala in. Det kommer även att tillkomma lite fler programpunkter under kvällen men de är inte helt klara ännu.
Jag vill också påminna om att beställa sin piké ganska snart om ni vill ha den till provningen